Glowrious a luat nastere din pasiune pentru Frumos, pentru Frumusetea ridicata la rang de Arta.


De aceea ne dorim sa fim in pas cu tendintele internationale asiatice ale rutinei personale de ingrijire si sa va punem la dispozitie cele mai avansate produse in domeniu. De ce Asiatice? Intrucat aceste popore au un cult Sfant pentru felul in care isi ingrijesc tenul si detin, in prezent, locul 1 in industria cosmetica pe plan mondial.


De ce sunt ei cei mai buni pe aceasta nisa?

Deoarece:

– Isi ingrijesc tenul de la varste fragede si au o adevarata cultura pentru tenul impecabil, de aceea pun mare pret pe PREVENTIE!
– Produsele asiatice au formule blande (nu ustura ochii, nu ne 'strange' fata, nu lasa film gras, se absorb foarte rapid) fara conservanti, silicon, formaldehide, parfum sau colorant artificial, unele nu contin nici alcool si nu sunt testate pe animale!
– Rutina lor de infrumusetare este o adevarat ARTA in 10 pasi.
– Varietate foarte mare de ingrediente si formule pentru toate necesitatile pielii.
– Ingrediente inovatare ( pudra de perle si diamant, aur, secretia de melc, fermenti, venin de albine, ulei de cal, ulei de somon, cuib de pasare,etc).
- Utilizeaza tehnologii foarte avansate de productie si dau mereu startul celorlalti producatori din restul lumii pentru a tine pasul cu ei. Tehnologic vorbind, sunt inaintea celorlalte continente cu aproximativ 7-8 ani.
- Cele mai inovative produse de beauty au fost inventate de ei: bb-creamul, cushion foundation, serurile, esentele, si bineinteles mult iubitele mask-sheet!
- Ambalajele sunt foarte atragatoare si amuzante.
- SPF-ul Asiatic este cel mai placut si usor de folosit si este primul ingredient necesar a fi utilizat in rutina zilnica de ingrijire a tenului .
- Si bineinteles, preturi foarte avantajoase! (Competitia fiind foarte mare si companiile extrem de numeroase, preturile se mentin la un nivel foarte accesibil)


De ce sa alegi Glowrious?

Pentru ca suntem unici:

1. Suntem la curent cu cele mai avansate produse si ingrediente cosmetice pe care trebuie sa le contina un produs functional.

2. Iti oferim consultanta spre a cumpara informat.

3. Avem in portofoliu produse pe care le studiem indelung si le testam fara exceptie inainte de a vi le prezenta pe site si lucram doar cu cele mai eficiente produse disponibile la ora actuala.

4. Pentru ca ne place de la “foarte bun” in sus.

5. Promovam transparenta si oferim postari si tutoriale video explicative despre utilizarea produselor (ati intrat pe pag noastra de Facebook?)

6. Sprijinim clientele in a-si forma o rutina adecvata cu produsele noastre.

7. Pentru ca iti oferim gratuit expertiza noastra in skincare formata in ani de zile.

8. Pentru noi Marketing inseamna Adevar 100%.

9. Pentru ca ne pasa.

10. Pentru ca Frumusetea unei femei vine din Incredere. Pentru ca o femeie Frumoasa este o femeie Fericita. Pentru ca o femeie Fericita este Glowrioasa!


Magazinul nostru intruneste cele mai iubite produse ale momentului, holly-grail-urile coreene si japoneze, produse apartinand brand-urilor de renume precum Missha, Tony Moly, Etude House, Aritaum, Secret Key, MaxClinic, AHC, It’s Skin, Laneige, Mizon, A’pieu, FarmStay, Eyenlip, Hada Labo, Kose, Biore, Hadabisei, LuLuLun, Puresa, dar si celor mai prestigioase branduri de Lux ale momentului: Sulwhasoo, Hera, Su:m37, History of Whoo, Shiseido.


Echipa Glowrious are in spate un makeup artist profesional si foarte exigent. Testam fara exceptie toate produsele si mare parte din ele alcatuiesc deja de peste 5 ani rutina noastra proprie de ingrijire personala. Ne face mare placere sa va ajutam cu cele mai prietenoase sfaturi si recomandari pentru a alege informat si pentru a va putea personaliza rutina proprie de infrumusetare. Pagina de Facebook si blogul aferent contin multe informatii si video-uri utile in acest scop.


Bun venit! Impreuna suntem Glowrious!


Clienti multumiti
694
Esantioane cadou
3
Branduri Asiatice
63
Produse in Portofoliu
250

Testimoniale