Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul glowrious.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.


Continut si drepturi de autor
Continutul si designul site-ului apartin glowrious.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea glowrious.ro

glowrious.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.


glowrious.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. glowrious.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.


Comenzi si cereri


In cazul in care glowrious.ro considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.


Livrarea Coletelor

In perioadele normale din timpul anului, exceptand Sarbatorile legale, Black Friday sau alte situatii aparte, coletele sunt livrate in aproximativ 1-3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Produsele sunt expediate prin Urgent Cargus iar costul transportului este de 19 lei.

Comenzile plasate pana in orele 14 sunt livrate de regula a doua zi lucratoare. Comenzile plasate in weekend, incepand cu ziua de vineri, orele 16 , sunt trimise incepand cu urmatoarea zi lucratoare, respectiv luni, si ajung la destinatie in zilele de marti/miercuri a saptamanii urmatoare.

Glowrious SRL livreaza pe tot teritoriul Romaniei, in toate zonele in care compania de curierat are acoperire.

Pentru zonele aflate inafara ariei de acoperire, pentru care exista kilometri suplimentari, se va achita in plus o taxa fixa de 14 lei, pentru toate comenzile a caror valoare nu depaseste 290 lei.

La cumpărăturile de peste 290 lei transportul este gratuit pentru toata tara, cu sau fara km suplimentari la adresa.

Puteți verifica oricând statusul comenzii pe Site în secțiunea “Comenzi”.

In dimineata livrarii veti fi notificat prin SMS. Agentul companiei de curierat vă va contacta apoi telefonic pentru a vă livra coletul. În cazul în care acesta nu vă găsește la adresă, și nu puteți fi contactat(ă) telefonic, coletul se va întoarce la centrul de livrare. La centrul de livrare, firma de curierat va stabili o nouă dată pentru a expedia coletul. Aveti dreptul la 2 incercari de livrare.

Coletul va fi păstrat 5 zile la firma de curierat. Pentru plata ramburs, veti achita coletul prin numerar la livrare, curierului.


Refuz Colet - Expedierea returnata la Solicitarea clientului  

Se accepta un singur retur / expediere refuzata gratuita per client. De la al doilea colet refuzat de catre client, care se intoarce la noi, se va percepe taxa tur-retur, iar comenzile ulterioare vor fi acceptate numai cu plata in avans.


Modalități de Plată

Plata se face ramburs, la primirea coletului, sau online, odata cu plasarea comenzii pe site, prin intermediul platii cu cardul bancar.

Comenzile achitate prin card bancar sunt procesate de EuPlatesc, in numele Glowrious, fara comisioane pentru client.

Această metodă de plată este complet securizată, se poate efectua plata online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub VISA , Maestro si Mastercard . Plata cu cardul se bazează pe “3-D Secure”, un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Dacă tranzacția este autorizată, plata este făcută imediat și produsele achiziționate vor fi livrate daca sunt in stoc în termen de 2-10 zile lucrătoare.

Preturile contin T.V.A.

Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile livrate, cumpărătorul avand obligația de a furniza toate informațiile necesare pentru emiterea facturii.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii fie în format electronic, prin e-mail, la adresa de e-mail menționată de cumpărător în contul său, sau in format fizic, fiind inclusa in colet.

 

Politica Retur
Puteti returna produsele cumpărate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fără invocarea unui motiv și fără a suporta alte costuri inafara de cele de livrare. Banii va vor fi rambursați în cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte (Produsul și ambalajul), fară să prezinte nici un semn de uzură sau de consum. Produsul trebuie de asemena să fie nedesfăcut, respectiv sigilat. In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se refera la furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii.

În funcție de starea Bunului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată.

Pentru a începe procedura de retur, va rugăm sa accesati link-ul special Returnari, din subsolul site-ului, indicat sub categoria Link-uri Utile. Vei fi contactat în cel mai scurt timp prin email sau telefonic.

Produsele pot fi returnate cu ajutorul companiei de curierat cu care au sosit, caz in care dumneavoastra veti suporta integral costul transportului. Coletele trimise cu plata catre Glowrious SRL, fara un acord prealabil, vor fi refuzate.

Coletul va contine produsul pe care doriti sa il returnati, ambalat corespunzator in bule protectoare, pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului, intr-o cutie inchisa cu banda adeziva. De asemenea, va rugam sa returnati produsul impreuna cu documentele insotitoare.

Nu se accepta retururi efectuate prin Posta Romana sau Prioripost!

Odata ajuns la noi, departamentul specializat va face receptia cantitativa si calitativa a produsului returnat. Daca produsul returnat nu indeplineste criteriile de mai sus, el va fi re-expediat, costul transportului fiind in sarcina clientului.

Odata indeplinite conditiile de retur, banii vor fi virati in contul specificat in mail-ul de retur urmand sa fie vizibili in cont in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care produsul ajunge fizic inapoi la noi.

Dispozitii finale
Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. glowrious.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.