Produsele de pe site-ul glowrious.ro se livreaza oriunde in Romania, prin curier, in termen cuprins intre 1-3 zile lucratoare, in toate localitatile aflate in raza de acoperire a companiei de curierat. De regula, cu exceptia perioadelor foarte aglomerate, sarbatori legale, Black Friday, termenul de livrare este de 24-72 ore de la efectuarea comenzii pe site-ul nostru. In perioadele mai sus mentionate termenul de livrare poate fi cuprins intre 3-10 zile lucratoare.  

In cazul in care achizitionati doua sau mai multe produse, taxa de curierat se achita o singura data(in cazul in care toate produsele merg la aceeasi destinatie).


Puteti comanda produsele dorite astfel:

 1) Online - urmand pasii obisnuiti atunci cand faceti cumparaturi online (se adauga produlul sau produsele dorite in cos, si se completeaza formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare.  Dupa aceea, accesati "Finalizeaza comanda". Veti primi imediat pe email o confirmare a faptului ca am primit comanda dvs., urmand apoi ca un operator glowrious.ro sa prelucreze comanda dvs.

2) Email - ne puteti trimite un email pe  adresa office@glowrious.ro cu produsele dorite, insotite de datele de livrare-facturare si un numar de telefon(obligatoriu). In acest fel, veti putea fi informat despre stadiul comenzii dvs. si veti putea fi contactat si de firma de curierat, atunci cand coletul a ajuns la destinatie si trebuie sa va fie inmanat.


Modalități de livrare

In perioadele normale din timpul anului, exceptand Sarbatorile legale, Black Friday sau alte situatii aparte, coletele sunt livrate in aproximativ 1-3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Produsele sunt expediate prin Urgent Cargus iar costul transportului este de 19 lei.

Comenzile plasate pana in orele 14 sunt livrate de regula a doua zi lucratoare. Comenzile plasate in weekend, incepand cu ziua de vineri, orele 16 , sunt trimise incepand cu urmatoarea zi lucratoare, respectiv luni, si ajung la destinatie in zilele de marti/miercuri a saptamanii urmatoare.

Glowrious SRL livreaza pe tot teritoriul Romaniei, in toate zonele in care compania de curierat are acoperire.

Pentru zonele aflate inafara ariei de acoperire, pentru care exista kilometri suplimentari, se va achita in plus o taxa fixa de 14 lei, pentru toate comenzile a caror valoare nu depaseste 290 lei.

La cumpărăturile de peste 290 lei transportul este gratuit pentru toata tara, cu sau fara km suplimentari la adresa.

Puteți verifica oricând statusul comenzii pe Site în secțiunea “Comenzi”.

In dimineata livrarii veti fi notificat prin SMS. Agentul companiei de curierat vă va contacta apoi telefonic pentru a vă livra coletul. În cazul în care acesta nu vă găsește la adresă, și nu puteți fi contactat(ă) telefonic, coletul se va întoarce la centrul de livrare. La centrul de livrare, firma de curierat va stabili o nouă dată pentru a expedia coletul. Aveti dreptul la 2 incercari de livrare.

Coletul va fi păstrat 5 zile la firma de curierat. Pentru plata ramburs, veti achita coletul prin numerar la livrare, curierului.