Modalități de livrare

Produsele sunt expediate prin Urgent Cargus în decursul a 1-10 zile lucrătoare de la data plasării comenzii, iar costul transportului este de 19 lei.

In perioadele normale din timpul anului, exceptand Sarbatorile legale, Black Friday sau alte situatii aparte, coletele sunt livrate in aproximativ 1-3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

Glowrious SRL livreaza pe tot teritoriul Romaniei, in toate zonele in care compania de curierat are acoperire.

Pentru zonele aflate inafara ariei de acoperire, pentru care exista kilometri suplimentari, se va achita in plus o taxa fixa de 14 lei, pentru toate comenzile a caror valoare nu depaseste 290 lei.

La cumpărăturile peste 290 lei transportul este gratuit pentru toata tara, cu sau fara km suplimentari la adresa.

Puteți verifica oricând statusul comenzii pe Site în secțiunea “Comenzi”.

In dimineata livrarii veti fi notificat prin SMS. Agentul companiei de curierat vă va contacta apoi telefonic pentru a vă livra coletul. În cazul în care acesta nu vă găsește la adresă, și nu puteți fi contactat(ă) telefonic, coletul se va întoarce la centrul de livrare. La centrul de livrare, firma de curierat va stabili o nouă dată pentru a expedia coletul. Aveti dreptul la 2 incercari de livrare.

Coletul va fi păstrat 5 zile la firma de curierat. Pentru plata ramburs, veti achita coletul prin numerar la livrare, curierului.

Modalități de plată

Plata se face ramburs, la primirea coletului, sau online, odata cu plasarea comenzii pe site, prin intermediul platii cu cardul bancar.

Comenzile achitate prin card bancar sunt procesate de EuPlatesc, in numele Glowrious, fara comisioane pentru client.

Această metodă de plată este complet securizată, se poate efectua plata online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub VISA , Maestro si Mastercard . Plata cu cardul se bazează pe “3-D Secure”, un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Dacă tranzacția este autorizată, plata este făcută imediat și produsele achiziționate vor fi livrate daca sunt in stoc în termen de 2-5 zile lucrătoare.

Preturile contin T.V.A.

Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile livrate, cumpărătorul avand obligația de a furniza toate informațiile necesare pentru emiterea facturii.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii fie în format electronic, prin e-mail, la adresa de e-mail menționată de cumpărător în contul său, sau in format fizic, fiind inclusa in colet.